- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Sok esetben a ''mellékelt'' káros tartalom letörlése/uninstallja a telepítés után, a főprogram működésképtelenségét is okozza.
Akkor veszi észre bármilyen kereső idő előtt a káros tartalmat, ha 1) a fájlhozzáférést/létrehozást/mentést is ellenőrzi a védelmi program; 2) ha az előző nem igaz, akkor legalább a telepítés indításakor felfedezi benne a káros tartalmat, illetve 3) ha a valahova elmentett fájlra ráereszted a kézi keresőt. Ez pl. a NOD32-nél már az első pontban kimerül, de a Nortonra már nem emlékszem hogy mennyire szenzitív. Ha pl cd-n viszed haza, akkor érdemes még a cd-n lévő fájlokat megvizsgáltatni a kézi kereséssel.
Tehát a példádnál maradva, ha én berakom a cd-t, és megpróbálom megnyitni a fájlt, akkor a NOD egyből jelez hogy ez és ez a káros tartalom van az xy fájlban, hozzáférés megtagadva, és várja a további parancsot(fájl javítása/törlése/karanténba helyezése) Elvileg mindegyiknek így kéne működnie. De ha olyan a cucc, hogy nem a vírusirtók hatáskörébe tartozik, akkor a rezidens anti-spyware-eknek kéne ugyanígy megfogniuk. Ha megfelelően érzékenyre vannak konfigolva. Tehát én a helyedben mielőtt átraknám cd-ről a gépre, átfuttatnám a víruskeresőt is, és az antispyware progit is rajta.
(Voltam már én is úgy, hogy egy progi telepítőjét, egy exe-t szedtem le dc-ről, és mikor leért, akkor egyből szólt a NOD, hogy törölte is, mert valami retket tartalmazott. Mert ugye a tört verziókból nemcsak a kulcsot szedik ki, hanem bele is tehetnek akármit.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest