Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Sok esetben a ''mellékelt'' káros tartalom letörlése/uninstallja a telepítés után, a főprogram működésképtelenségét is okozza.
Akkor veszi észre bármilyen kereső idő előtt a káros tartalmat, ha 1) a fájlhozzáférést/létrehozást/mentést is ellenőrzi a védelmi program; 2) ha az előző nem igaz, akkor legalább a telepítés indításakor felfedezi benne a káros tartalmat, illetve 3) ha a valahova elmentett fájlra ráereszted a kézi keresőt. Ez pl. a NOD32-nél már az első pontban kimerül, de a Nortonra már nem emlékszem hogy mennyire szenzitív. Ha pl cd-n viszed haza, akkor érdemes még a cd-n lévő fájlokat megvizsgáltatni a kézi kereséssel.
Tehát a példádnál maradva, ha én berakom a cd-t, és megpróbálom megnyitni a fájlt, akkor a NOD egyből jelez hogy ez és ez a káros tartalom van az xy fájlban, hozzáférés megtagadva, és várja a további parancsot(fájl javítása/törlése/karanténba helyezése) Elvileg mindegyiknek így kéne működnie. De ha olyan a cucc, hogy nem a vírusirtók hatáskörébe tartozik, akkor a rezidens anti-spyware-eknek kéne ugyanígy megfogniuk. Ha megfelelően érzékenyre vannak konfigolva. Tehát én a helyedben mielőtt átraknám cd-ről a gépre, átfuttatnám a víruskeresőt is, és az antispyware progit is rajta.
(Voltam már én is úgy, hogy egy progi telepítőjét, egy exe-t szedtem le dc-ről, és mikor leért, akkor egyből szólt a NOD, hogy törölte is, mert valami retket tartalmazott. Mert ugye a tört verziókból nemcsak a kulcsot szedik ki, hanem bele is tehetnek akármit.)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Byintek Love U14 Projektor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest