- Vezetékes FEJhallgatók
- Billentyűzet gondom van
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egér probléma
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A NOD már véd elvileg spyware-ek ellen is, de én személy szerint nem hagynám egyedül, jó az ha meg van támogatva egy csak spyware-specializált programmal. Spybot viszonylag jó és ingyenes, Spyware Terminator viszonylag jó és ingyenes, Ad-Aware tűrhetően jó és ingyenes. Előbbieknek van rezidens védelmük, utóbbinak nincs. És Spy Sweeper, ami (szerintem) a legjobb, nem ingyenes, de talán a legszélesebb körű és legátfogóbb védelme van, szintén rezidens. Mindegyiket részletesen be kell állítani és testreszabni, hogy hatékony és könnyen kezelhető legyen.
És természetesen egy hatékony tűzfal!
Csak megjegyzésképpen, nekem ezek közül több is megy egyszerre, NOD-al együtt, rezidensnek is engedélyeztem őket, és mégsem használnak procit, csak mikor valami fájl létrehozás, módosítási művelet van, értelemszerűen akkor ellenőrzik, és nem reszel fölöslegesen a vinyó miattuk, kivéve ha direkt kézi keresést végzek velük. Memóriát ellenben foglalnak, nem is annyira keveset, de az még sosem bizonyult szűkösnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest