Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ad-Aware jó, de önmagában nem elég. Spybot Search & Destroy is jó szerintem, és a kettő együtt is mehet, nemigen akadnak össze, bár nekem az Ad-Aware SE Personal van, abban nem működik az állandó védelem, keresni lehet vele jól, a Spybotnak van rezidense, és nálam megy az állandó védelme. Ha van rá pénz, a SpySweeper a legjobb szerintem, De ha a fenti kettő ami ingyenes, kiegészül a Spyware Terminatorral, ami szintén ingyenes és van állandó védelme, akkor nagyjából olyan védelmet tudnak együtt, mint a Sweeper. Csak fontos hogy mindegyiket aprólékosan részletesen, pontosan be kell állítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
Üzleti előfizetők hirdetései
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest