Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aky
tag
Sziasztok. Kerdesem lenne az Outpost firewall hasznaloihoz, de az sem baj ha mas segit
Feltelepitettem es egesz jol is mukodik meg vagyok vele elegedve, csak egy problemam van, nem tudom engedelyeztetni a kapcsolatot a laptop es az xboxom kozott. Ha Total Commanderben ftp-vel csatlakozom az xboxhoz az tokeletesen mukodik , mivel az outpost automatikusan letrehozta a szabalyt. De ha siman parancssorbol probalom megpingelni az xboxot nem jon vissza valasz. A boxom ip-je: 192.168.0.155 a laptope pedig 192.168.186. Nagyon megkoszonnem ha valaki elmondana hogy tudom beallitani a tuzfalat hogy mukodjon a kapcsolat kozottuk.
Valaszokat elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hobby elektronika
- PlayStation 4
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest