Új hozzászólás Aktív témák
-
sb656
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy észrevételt szeretnék megírni. Le szerettem volna váltani az XP-t az új (hiperultrasuperbrutál) Windows 7-re. Nos meg is történt, futott is rendesen, mígnem a spyware doctort fel nem telepítettem és össze nem akadt a mozillával. Sokáig kellett szűrnöm, míg rá nem jöttem, hogy a kettő nem fér el egymás mellett. Lassan (kb 4-5 perc) vagy egyáltalán nem volt hajlandó betölteni egy google méretű oldalt. Most alternatívát keresek spyware írtásra. Sokan emlegették itt a fórumon a Malwarebytes Antimalware programot, de ha jól értelmeztem, akkor ez csak passzív védelmet nyújt. Minden esetre, ha valakinek van valami ütős progija ami bevált és aktív védelmet nyújt, ne tartsa vissza
.
Üdv.: Bala
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest