- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddanger
aktív tag
Sziasztok!
Ma találkoztam második alkalommal egy vírussal, amit nem sikerült leírtani csak win reinstall oldotta meg.
Az Avg és Nod32 elvileg leírtották, de és végül nem találtak semmit az újbóli keresések során, de a gép persze nem volt jó.
A vírus tevékenységei:
- böngésző lassulása, oldalak lassan vagy egyáltalán nem jöttek be
A vírus tevékenységei, hogy ne lehessen leírtani (meglepő):
- rendszer visszaállítás a kiválasztott időpont után nem megy tovább (egyszerűen a tovább gomb nem csinál semmit)
- 5-ből egy utólag telepített spyware keresőt tudtam elindítani, telepítés ment indítás tiltva
- az, amit sikerült indítani, a memóriában talált dolgokat és a winyón is, de írtás után ugyanúgy volt minden
- online keresők oldalai tiltva (sokat próbáltam)Ha valakinek volt hasonló esete és sikerült leírtani jó lenne ha megosztaná velünk.
Én inkább újraraktam a rendszereket (sokkal gyorsabb volt, mint tölteni az időt vele)üdv ddanger
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest