Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
?
-
Beck18
tag
Pár hónapja nálam is volt ilyen. Mármint hogy néha-néha fura égett szagot éreztem gépezés közben. Szagolgattam minden ventit, tápot, monitort. A helyzet odáig fajult, hogy 1ik nap áramingadozás is lett és le-lekapcsolt a gép rövid időn belül többször. Nézem hosszabítón a ledet, és hol világít, hol nem (értelemszerűen ilyenkor gép már nem volt bekapcsolva). Azt hittem a hosszabító szállt el. Szétszedtem minden elektronikai cuccot a szobába majd eljutottam a 220-hoz. Szétszedtük apámmal (ide már nem mertem egyedül nyúlni) a konnektort és teljesen össze voltak égve a vezetékek, műanyagburkolat rajtuk stb.
Tőlem és a géptől kb. 3 méterre van ez a konnektort, nem lehet látni (kanappé mögött van) és amikor éreztem a szagot mindig úgy tűnt mintha a gépből jönne, szal ha nem találsz hibás cuccot a gépben akkor nem árt megnézni ezt. -
PeliScan
addikt
Jó, én is törlöm asszem. Ezennel PS > out. :D
Szerk: télleg, azért még kiprószálom, h vajon a szerkesztéstől is megbolondul?
Szerk2: jaja :(
mostmá télleg out. :)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
...Valahogy vissza kéne szerezni a cuccost. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na most vakmerő makkverő leszek, és hozzászólok. Aztán visszamásolom a lementett cookie-t, hátha ez a módszer müxik. :D
-
DeX
tag
Volt egy 5x86-om, mar nem tudom milyen lappal. Volt egyszer valami enyhe pukkanas, es meg 2 ev mulva is lehetett benne erezni valami egett szagot, de nem birtam kideriten, hogy honnan jott. Meg most is mukodik :).
-
PeliScan
addikt
[azért királyság, ez egy ilyen belterjes topic lett, más nem mer hozzászólni, nekünk meg már mind1 :D]
-
PeliScan
addikt
Na mind1, ha már ez van, akkor kiélvezem h hozzászólok ilyen témához is. ;] Szóval kérdezzen csak a topicindító. :D
-
Használjatok külön böngészőt az ilyen topicokhoz. :t
-
PeliScan
addikt
[amúgy Parcit sem értem, ennyire apró bugot, ám ennyire idegesítőt hogyhogy nem lehet gyorsan megcsinálni? :(]
-
hBR
tag
Nekem is ugyanez volt... kb 1 hetig nem erdekelt (utolag nemtudom miert nem) aztan rajottem hogy a tapban meghalt a venti... Azota kicsereltem es mukodik.. egett szag sincs ;]
-
Cathfaern
nagyúr
Rossz hír: valami baj van a táppal. Sajnos az utóbbi fél évben én is jártam hasonlóan: egyszer egy adapterem forrósodott egy kicsit fel (utána már nem igazán lehetett használni), utána meg az ISDN modem (hogy miért van ISDN modem-em, ha ADSL-t használok, az egy hosszú és bonyolult dolog :D Elég legyen annyi, hogy az ADSL bevezetésénél így oldották meg, s nálam így maradt). Ha érzed a szagot azonnal kapcsold le, mert ha sokat vársz, ki fog gyulladni (legalábbis nagyon nagy esélyed van rá).
-
Antonio
senior tag
üdv.
A minap (ill már egy héttel ezelőtt is ... )vettem észre hogy a gépből kellemetlen ''éget müanyag'' ?szag jön ill a szobában lehetett érezni ... lehet csak túl érzékeny az orrom ? de ha a tápegység hátsó ventijéhez rakom az orrom érzem ... szétkaptam a gépet de semmi füstöt vagy fekete éget vezetéket vagy bármi feltünőt nem észleltem ... ezért a tépegységre -mivel onnan jön az ''illat''- gyanakszom
a gépemet még december közepe táján vettem tápegység Coolink 400dx
(asus a7n8x delux, barton 2500+,)
semmi probléma nem volt eddig ... végül is most sincs ... csak ez az éget műanyagszag szerüség ... nem tudom mire véljem a dolgot ... ilyen csacskaságra gondolok :) pl.: bejutott valami por(hát elég poros már a gép :U) vagy egyébb szennyeződés bejutott ami most ott ''melegszik''? vagy mi lehet a baj?
vagy kezdjek aggódni? most is kezdem érezni ...
help!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black + Lightning Node Core
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- Corsair A115 Dual Tower 140mm (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint - Beszámolok
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest