Hirdetés
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Noshát...
Először is én sem gondoltam volna, hogy abban a sok számban tényleg látsz logikát és kiolvasol valami értelmeset.
Legelőször én is VGA-ra tippeltem de a VGA-s fórumban írtam, hogy teszteletem Video Card stab... tesztel és azt mondták, hogy akkor annak jónak kell lennnie.
A második tippem a táp volt, de azt kipróbáltam másikkal. A harmadik a RAM volt, teszteltem mindenhogy, de az is jó(nak tűnt). Namost a rendszerram azért nem logikus, mert mind a kettő egyszerre romlott volna el...
A videókártyának meg mi köze van a Internet explorerhez pl. vagy google chrome-hoz, mert ezek is feszt hibát okoznak és elnézést kérnek konvergenciáért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest