Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neko18
senior tag
válasz
Predator2
üzenetére
Elég ha újraindítod, megfigyeled hogyan/mennyit sípol. Ha valami nem normális rögtön feltűnik a fülnek szerintem
Egyébként ha még nem hallottál semmi különöset ezidáig az csak jót jelent
Mondjuk nem gyakori jelenség szerintem. Kisebb hibák előfordulnak olykor-olykor. Szerintem előbb kap az ember kékhalált mint egy rossz sípolást 
Korábban is leírtam mit kell ilyenkor tenni. Én azt szoktam hogy bluescreeviewerrel megnézem hogy mi okozhatja, hogyha nincs tippem utánakeresek googleban
Még ha angolul is de szerintem mindenképp találsz olyan embert akinek volt pont ugyanolyan vagy hasonló gondja
Érdemes fórumokba is benézni. 
De legtöbbször driver hiba okozza tapasztalatom szerint
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Linux Mint
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként ha még nem hallottál semmi különöset ezidáig az csak jót jelent