- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
válasz
Redneck #4286 üzenetére
Be van állítva, hogy mentse a minidump fájlt? Vezérlőpult --> Rendszer --> Speciális rendszerbeállítások --> Indítás és Helyreállítás --> Hibakeresési adatok rögzítése
Elég a kis memóriakiíratás beállítása. Ha ez mind be van kapcsolva, akkor a BluescreenView-nak mutasd meg, hogy hol a minidump fájl, mert lehet nem jó keresi
Az okozhat problémát, hogy az USB 3.0-ás portba egy USB 2-es eszköz van dugva.
-
Out
addikt
válasz
Mobidik888 #4257 üzenetére
Bocsi, benéztem
-
Out
addikt
válasz
Mobidik888 #4255 üzenetére
Jól gondolod, az videókártya problémát mutat. Ellenben az évfordulós frissítés óta én is kapok ilyen kék halálokat, holott előtte sosem volt
Szóval, ha azóta van csak, akkor ne foglalkozz vele, ha már előtte is volt, akkor egy illesztőprogram csere javallott.
Ha esetleg az új USB illesztőprogrammal sem javul a helyzet, azért kezdj el gyanakodni az egérre is.
-
Out
addikt
válasz
Mobidik888 #4253 üzenetére
Első körben kihúznék minden eszközt ami az USB portokra van dugva, mert lehetséges, hogy az az eszköz okozza a problémát. Ha a kék halál így is előjön, akkor ugorj a második bekezdésre.
Amennyiben raktál fel USB illesztőprogramot, akkor a hibaüzenet alapján le kellene cserélned, vagy letörölnöd és használni a Windows alapértelmezett illesztőprogramját. Mondjuk, hogy ennek mi köze a GTA V telepítéséhez azt nem tudom
-
-
Out
addikt
Helló!
A Windows 10 évfordulós frissítés előtt is előfordult nálad ilyen kék halál?
Én arra gyanakszom, hogy a frissítés okozza a kék halált, ugyanis nálam is előfordulnak kék halálok a frissítés óta. Előtte sosem volt és nem változott semmi a gépemben.Egzee: Nálad is ugyanaz a 3b hibakód van, mint #hpq-nál. Neked is a Windows 10 évfordulós frissítés óta van ez a dolog?
-
Out
addikt
válasz
ledgeri #4230 üzenetére
Nem lettem okosabb, mert nincs a fájlban semmilyen használható információ, ami kicsit is utalna arra, hogy mi okozza a gondot. Viszont rákeresve a hibára a Google sok találatot ad a Bitdefender-re, hogy az okozhatja és a program eltávolítása sok embernél megoldotta a problémát.
Viszont majd állítsd át a dump fájl beállítást, hogy kis memóriakiíratást csináljon, mert az is bőven elég és csak 120kb méretű lesz -
Out
addikt
válasz
Ra's al Ghul #4220 üzenetére
Így látatlanban az IS-t leszedném 1-2 napra, mert annak akár még köze is lehet a problémához, annak ellenére, hogy eddig nem okozott gondot.
-
Out
addikt
válasz
Ra's al Ghul #4216 üzenetére
Ha egy meghajtóprogrammal sem jött helyre a hiba, akkor lépjünk egy szintet feljebb. Használsz bármilyen vírusirtó vagy tűzfal programot? Esetleg megpróbálhatnád lecserélni egy másikra.
kesandra: A hibaüzenet kódja a processzorodra utal, viszont a fájlok amik a hibát okozták, azok az AMD videókártya meghajtóra. Esetleg egy APU-s processzorod van?
Askania01: Memóriatesztet javasolnék. Ha több memóriád van, akkor mindenképpen egyenként történjen a tesztelés.
-
Out
addikt
válasz
Ra's al Ghul #4213 üzenetére
A hálókártya vagy a Wi-Fi meghajtót kellene frissíteni vagy másikat felrakni attól függően, hogy melyiket használod, szerintem.
-
Out
addikt
válasz
Stylerr #4207 üzenetére
Most látom, hogy két 4GB-os memóriád van, ha aktuális a gépleírásod. A memtest-et egyesével csináltad vagy egyszerre futott a 8GB? Ha egyszerre, akkor egyesével is meg kellene csinálni, mert lehet csak az egyik hibázik és nem jött elő a hiba.
(#4209) Stylerr : Sok sikert!
-
Out
addikt
válasz
Create. #4164 üzenetére
Ha nem hozott fel semmilyen listát a BlueSreenView (elindítás után automatikusan importálja a dump-ot), akkor nincs .dump fájl, tehát be kell állítanod, hogy csináljon kék halálkor.
Vezérlőpult --> Rendszer --> Speciális rendszerbeállítások --> Indítás és helyreállítás Beállítások
Alul található a Hibakeresési adatok rögzítése és a lenyíló menüben a Kis memóriakiíratás (256 KB) legyen kiválasztva, Win 10 esetén lehet automatikus memóriakép is.
VGA tesztelőt nem tudok ajánlani, nem tesztelem a VGA-t, hanem játszok vele, ha játékban nincs hiba, akkor nincs baja
-
Out
addikt
válasz
matej013 #4155 üzenetére
Azért nem válaszoltam neki, mert nincs a hozzászólásában kék halállal kapcsolatos hibaüzenet, hibakód, így csak vakon lehet találgatni, hogy mi lehet, de annak sok értelme nincs. Nálad a fagyást talán a memória okozhatja, a kép villogást meg a videókártya meghajtóprogram, de akár bármi más is
-
Out
addikt
válasz
Devilstudio #4146 üzenetére
Bocs, nem az eseménynaplót akartam írni, hanem a BlueScreenViewer-t amiben eddig is nézted a hibákat. A képen látok egy párat, de nem vagyok benne biztos, hogy az az összes, hacsak nem egy friss telepítésről van szó.
A telepített programok listáját megtalálod a Vezérlőpult -- Programok Telepítése és Törlése részben, ott látod, hogy melyik program milyen dátummal került fel a gépedre. Ezt a dátumot kellene összehasonlítani a BlueScreenViewer programban látott legkorábbi dátummal. Ezzel ki tudnád szűrni, hogy melyik program okozhatja a gondot.
Sajnos Skype-ra és TeamViewerre nincs időm most.
-
Out
addikt
válasz
Devilstudio #4144 üzenetére
Meg kellene nézned az eseménynaplóban, hogy mikor jött elő a probléma és megnézni a telepített programok listában, hogy aznap vagy előző nap mit telepítettél fel, mert nagy valószínűséggel az okozza a problémát, akár egy új vírusirtó is lehet
-
Out
addikt
válasz
Devilstudio #4142 üzenetére
Helló!
Mióta jön elő a probléma és mit telepítettél előtte?
Valóban úgy néz ki, hogy valamelyik program okozza ezeket a hibákat, ami használja a hálózati kapcsolatot, egyáltalán nem biztos, hogy hálókártya meghajtóprogram lenne a probléma forrása. -
-
Out
addikt
válasz
Kishandris1 #4129 üzenetére
Ha a CPU tuningolva van, akkor kicsit visszább kellene venni belőle, illetve egy RAM ellenőrzés sem ártana, hogy minden rendben van-e.
-
Out
addikt
válasz
hegegabi80 #4126 üzenetére
Az első az valamilyen meghajtóprogramra panaszkodik, a második viszont egyértelműen a videokártyameghajtóval kapcsolható össze.
-
Out
addikt
válasz
TYÜTYI2006 #4123 üzenetére
Ha a vincsi a dokkolóban jól működik, akkor én első körben egy SATA kábel cserét javasolnék a gépben.
-
Out
addikt
válasz
GeorgeV #4115 üzenetére
És nincs is semmihez Windows 10 meghajtóprogram? Amihez van, azt jó lenne felrakni a gyártó oldaláról. Ha nincs semmihez, akkor nem tudsz mit tenni valóban, csak visszatérni a Windows 8.1-re.
fules
: Jó az irány, videókártya meghajtóprogram csere fogja orvosolni a problémát, de neked kell rájönnöd, hogy melyik lesz a jó
-
Out
addikt
Telepítettél előtte valami új meghajtóprogramot?
Persze lehet, hogy csak a Windows hülyéskedik vagy egy új frissítés miatt történt ez.batman.: Ha jól látom, akkor ez processzorhibára utal. Ha van tuning akkor visszább kellene venni, ha nincs akkor pedig egy BIOS alapállásba helyezés talán segíthet a dolgon, mielőtt kiszerelnéd a gépből és kiporolnád
Persze lehet, hogy tévedek...
xplood: Én megnézném a SATA kábeleket is, nálam az okozta ezt a hibaüzenetet. Látom cseréltél alkatrészeket is. Esetleg nincs újabb BIOS frissítés?
-
Out
addikt
válasz
hegegabi80 #4056 üzenetére
Ha eddig nem volt vele gond, akkor lehet csak a gépből kellene kivenni a RAM-okat, portalanítani a helyét is. Esetleg egy másik gépben tesztelni.
-
Out
addikt
válasz
hegegabi80 #4054 üzenetére
Ha gép indításakor jelentkezik a probléma, akkor a BIOS-ban kellene keresni elsődlegesen a hiba forrását. Pl.: Ha van tuning, akkor azt alaphelyzetbe állítani. Ha nincs akkor csökkentett módban indítani a Windows-t, ezzel kiszűrhetőek bizonyos meghajtó/vezérlőprogramok.
-
Out
addikt
válasz
Szejke13 #4046 üzenetére
Elvileg ez a hibaüzenet memóriára vagy HDD hibára utal. Ajánlok egy ellenőrzést.
hegegabi80: Nem tudom, hogy mi miért történik és az sem biztos, hogy nálad erre a hibára ez megoldást fog hozni, de mivel a memóriát már kizártad, mint lehetséges problémaforrást, így más ötletem nincs
-
Out
addikt
válasz
hegegabi80 #4044 üzenetére
A Memory_Management hiba nálam akkor jött elő, amikor a SATA kábelem kimozdult. Ellenőrizd a kábeleket is
Colos1: Irigylem a kitartásodat és a rengeteg munkát amit beleölsz a hibakeresésbe. Remélem sikeres lesz az erőfeszítésed, mert így távolról én többet nem tudok segíteni
-
Out
addikt
Ez nem a VGA hibája, hanem a meghajtóprogram illetve a Windows kettősének a gyümölcse. Az én VGA-m is hibátlan, de van olyan meghajtóverzió amit ha felrakok, akkor jönnek ezek az idegesítő "Képernyőillesztő nem válaszol" hibaüzenetek, másik meghajtóval pedig sosincs ilyen.
-
Out
addikt
válasz
aradebil2 #4030 üzenetére
Esetleg próbáld meg a Dell Update programot, az felrakja mindenhez a megfelelő meghajtókat és remélhetőleg megszűnik a problémád.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest