Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mini-ITX
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Még mindig szenvedek ezektől a BSOD -któl, már az AIDA64 nem fut. Amúgy a memóriacsere után már volt 2, de annyi változást tapasztaltam, hogy ezek már nem memóriaproblémát jeleznek, hanem mindkettő IRQL not less or equal volt, STOP D1. Az egyik a wmlxcore.sys volt, ami a joystickom illesztője, a fagyás akkor jött, amikor bedugtam. De aznap kb. 8x tettem ezt meg, amióta Win10 van a gépemen, azóta meg kb. 800x. A másik az IDSVIA.sys volt, ez a Norton AV valami sz@rja.
Valami ötlet?
Amúgy írtam az MS -nek is, javasolták a driver verifier használatát, de ha nem muszáj, akkor azt elkerülném, mert legalább 10 db dmp fájlt kértek az elemzéshez. 1 BSOD -tól is rosszul leszek, 10 -be beleőrülnék
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest