- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nem kellett sokat várni a friss GeForce driver gyorsjavítására
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem egy új vga-t tegnap beleraktam a gépbe, kb másfél óra után jött egy kékhalál, aztán ahogy betöltötte az asztalt jött még vagy 5x, valamit kiírt alul egy illesztővel kapcsolatban akkor döglött be teljesen az egér és úgy már normálisan ment a rendszer. Még használtam kb 3órát a gépet nem jött elő kékhalál. 2,5óra játék után Furmark tesztet is csináltam vagy 2X, de az alatt se volt semmi probléma.VGA beszerelés előtt 1nappal új Win7-et raktam fel, amihez alig találtam alaplai drivereket(a hivatalos oldalról töltöttem le, de voltak olyanok amiket nem akart felrakni, aztán obit Driver boosterrel raktam/frissítettem mindent). Szeretném valahogy még gyorsan kideríteni, hogy esetlegesen a VGA lenne-e a ludas, mert használtan vettem hardverapróról, igaz van rá majdnem 3év gari még, de ha a vga a hibás akkor visszakérném a pénzt, mert pestre nem éri meg elküldenem gariztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Spórolós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Nem kellett sokat várni a friss GeForce driver gyorsjavítására
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest