Új hozzászólás Aktív témák
-
Dungó
csendes tag
Nagyon úgy néz ki, hogy a videókártya lesz a hibás.
Utánanéztem a hibakódoknál.
Sajnos úgy fest a dolog, hogy a 124-es kódjelű hiba javíthatatlan hibát jelent (WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR).
A 0'4 a paraméterben meg javíthatatlan PCI express hibát ír.Azt furcsállom az egészben, hogy van amikor órákat játszol, sőt 30 percig tesztet is nyomtam 100%-on és akkor sem jött ki, ellenben van hogy 10 percnyi játék után kihozza, egész pontosan azt hogy lekapcsol a monitor és csak a restrat segít. Majd ha bekapcsolt a gép kiírja ezt a hibát. Az újabb gépemben meg restrartot sem engedett. Az csak kikapcsolt szépen és csak bekapcsolás után adott újra életjelet. És ki tudja hogy 10 vagy 110 perc múlva, vagy még később kezdődik újra az ördögi kör.
Gyanakodtam még melegedési problémára, na de 30 perc teszt után is csak 67-68 fokot írt a program, szóval nem hiszem hogy túlmelegedne. Na de akkor mi hozza ki ezt a problémát, milyen rendellenesség az okozója?
Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest