Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Mini PC
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tabi.tamas csendes tag A táp Corsair HX650, szóval nagyon remélem nem a táp a hibás. A merevlemezek stabilan elvannak. Mind 100/100. Egyedül a hőmérsékletük csúszik fel 47 fokra. Az SSD-é kb 45-re. Minden egyéb megvolt. A win friss telepítés, driverek legfrissebbek és 1 éve frissítettem a bios-t, azóta nincs frissebb. Víruskereső a legújabb Nod, nem volt crack-elve és előtte is ezt használtam. A cpu hőmérsékletet tegnapi pasztázás után CoreTemp-el figyeltem és egy lol meccs után is 40 -45 fok között mozgott. Bár általában 3. vagy 4. meccsen kapom a kék halált. A teljes történet úgy szól, hogy annak idején egy PhenomII x2 -t szereztem be, ami szerencsémre négy magosítható volt. Bár nem működött és a feszültségekkel meg nem akartam játszani, így örültem egy elméletileg x4-es hűtőnek. Ehhez apróról vettem egy x6 -osat, ami fölött most egy gyári x4-es hűtő van. Nade  Gondolná ilyenkor mindenki hogy a gyenge hűtő a hibás. Viszont a probléma onnantól indult, hogy a nagy melegre való tekintettel beszereztem egy 12 cm-es ventilátort meg egy HDD hűtőt. Na onnantól kék halál időnként 124-es hibával. Szvl passz. Venti nélkül is előjön a hiba, igaz a HDD hűtőt még nem húztam le, de úgy gondoltam hogy mivel nincs benne fordulatszabályzás ezért hibát nem okozhat... Gondolná ilyenkor mindenki hogy a gyenge hűtő a hibás. Viszont a probléma onnantól indult, hogy a nagy melegre való tekintettel beszereztem egy 12 cm-es ventilátort meg egy HDD hűtőt. Na onnantól kék halál időnként 124-es hibával. Szvl passz. Venti nélkül is előjön a hiba, igaz a HDD hűtőt még nem húztam le, de úgy gondoltam hogy mivel nincs benne fordulatszabályzás ezért hibát nem okozhat...Előtte minden baba volt ha jól emlékszem, pedig vagy egy hónapig futott a CPU. A VGA-val voltak csak ez előtt gondok mert driver frissítésnél a HDMI hang telepítésekor általában kék halált kaptam, de ezt a mostani újratelepítés megoldotta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rap, Hip-hop 90'
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gondolná ilyenkor mindenki hogy a gyenge hűtő a hibás. Viszont a probléma onnantól indult, hogy a nagy melegre való tekintettel beszereztem egy 12 cm-es ventilátort meg egy HDD hűtőt. Na onnantól kék halál időnként 124-es hibával. Szvl passz. Venti nélkül is előjön a hiba, igaz a HDD hűtőt még nem húztam le, de úgy gondoltam hogy mivel nincs benne fordulatszabályzás ezért hibát nem okozhat...
 Gondolná ilyenkor mindenki hogy a gyenge hűtő a hibás. Viszont a probléma onnantól indult, hogy a nagy melegre való tekintettel beszereztem egy 12 cm-es ventilátort meg egy HDD hűtőt. Na onnantól kék halál időnként 124-es hibával. Szvl passz. Venti nélkül is előjön a hiba, igaz a HDD hűtőt még nem húztam le, de úgy gondoltam hogy mivel nincs benne fordulatszabályzás ezért hibát nem okozhat...