Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovácsGéza
tag
Most értem haza a nagykerből. Ott a szervízes ismerős (aki tényleg ért hozzá, ehhez kétség sem fér) csak azt mondja, hogy ''Ez memória! Ez memória!''
Igen ám, DE:
- egy tök más alaplappal és két tök másik memória modullal is csinálta.
Vagyis ha valóban memória, akkor velem az fordult elő, amire matematikailag ugyan van esély, de életszerűen még is csekély a valószínűsége, jelesül: KÉTSZER EGYMÁS UTÁN HIBÁS RAM-HOZ JUTOTTAM. Most már bármit elhiszek, lehet, hogy tényleg ez van.
Most hoztam SATA II vinyót meg két vadi új IDE kábelt, mondtam az ismerősnek, hogy adja IDE.
Újrahúzom a gépet, és meglátom, hogy mi lesz.
De miután már halottam, hogy:
- biztos táp, cseréljem le nagyobbra - lecseréltem
- grafikus dirver hiba - cseréltem VGA kártyát
- kábel - cserélek kábelt
- HDD - cserélek azt is, és ha ezek után is csinálja, akkor részt veszek egy moszad kiképzésen, ahol bérgyilkost faragnak belőlem, és felkeresem az ASUS, Kingstone, AMD, LG stb. fejeseit, és kivégzem őket, csak úgy ingyen, vizsgafeladat gyanánt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest