Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
Barátnőm notebook-ján újratelepítettem a Windows XP-t és az újratelepítés óta eltelt hétben kétszer dobott kékhalált a következő hibakóddal:
0x000007A (0xC03DD310, 0xC000000E, 0xF74C4642, 0x4272C860)
Próbáltam utánakeresni a hibakódnak, de vagy a megszokott Microsoft-os "hát, végül is akármi lehet"-jellegű, igencsak informatív dokumentumokat találtam, vagy tanácstalan user-ek találgatásait.
A gép egy IBM Thinkpad T42p, benne 2 GB DDR1 Hynix RAM-mal és egy 80 GB-os Samsung 5400rpm-es notivinyóval. A vinyó a HD Sentinel öntesztje szerint hibátlan állapotú. A RAM-ok szerintem nem hibásak, de holnap lesz azért memtest-futtatás néhány pass erejéig.
Az XP a Professional verzió, SP3-ra frissítve. Nincsen agyonszemetelve (semmilyen codec pack vagy hasonló nincs rajta, annyira piszkáltam csak bele a rendszer lelkivilágába, hogy a gyári Zune-témára változtattam a külsőt), mindkét alkalommal a legfrissebb verziójú Firefox futott, ami fura, hogy mindegyik esetben a barátnőm ugyanazon a fórumon írt éppen hozzászólást.
Minden segítséget, ötletet előre is köszönök.

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Hálózati / IP kamera
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest