Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    Sziasztok!

    Barátnőm notebook-ján újratelepítettem a Windows XP-t és az újratelepítés óta eltelt hétben kétszer dobott kékhalált a következő hibakóddal:

    0x000007A (0xC03DD310, 0xC000000E, 0xF74C4642, 0x4272C860)

    Próbáltam utánakeresni a hibakódnak, de vagy a megszokott Microsoft-os "hát, végül is akármi lehet"-jellegű, igencsak informatív dokumentumokat találtam, vagy tanácstalan user-ek találgatásait.

    A gép egy IBM Thinkpad T42p, benne 2 GB DDR1 Hynix RAM-mal és egy 80 GB-os Samsung 5400rpm-es notivinyóval. A vinyó a HD Sentinel öntesztje szerint hibátlan állapotú. A RAM-ok szerintem nem hibásak, de holnap lesz azért memtest-futtatás néhány pass erejéig.

    Az XP a Professional verzió, SP3-ra frissítve. Nincsen agyonszemetelve (semmilyen codec pack vagy hasonló nincs rajta, annyira piszkáltam csak bele a rendszer lelkivilágába, hogy a gyári Zune-témára változtattam a külsőt), mindkét alkalommal a legfrissebb verziójú Firefox futott, ami fura, hogy mindegyik esetben a barátnőm ugyanazon a fórumon írt éppen hozzászólást.

    Minden segítséget, ötletet előre is köszönök. :R

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák