- Riasztó topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Stylewars_kp #110366 üzenetére
Ful egsztra fócvágenw góf hét. Patika beső.
-
alázógyík
addikt
válasz
Stylewars_kp #110364 üzenetére
Jéghideg klíma...
-
Zeki
nagyúr
Hamarosan kezdődik a legjobb céges buli, amit nem lehet elégszer ismételni!
Várnak téged is a Nakatomi toronyban!
-
Zeki
nagyúr
válasz
trebrona #110323 üzenetére
A gyerekeim szerint a nagy tesconál lévő kebabostól vett nagy adag 3000Ft-os gyros a közelében sincs a Kéttemplon közi Sultannak (3000Ft), ahol finomabb meg ennél is nagyobb az adag.
És az is igaz, ha a nagyobbik lányom megeszik egy 2800Ft-os közepest, akkor az már kicsi adag, mert amúgy madárétkű. Sokszor, keveset.
Nos, én nem ettem még a Kéttemplom köziből, de a tesco-s agyonhagymázta és csak azért látszott soknak a krumpli meg a hús, mert össze voltak keverve.
Szóval első és utolsó volt. -
313313
addikt
Mindmeghalunk, téligumi legyen mindenkinek. Akinek nincs ne száguldozzon az M5-ön
-
Zeki
nagyúr
válasz
tibibi #110343 üzenetére
Asszony tegnap bett fel pénzt az Aradi vértanúk terén lévő atm-ből. Egy percen belül valaki más is akart 150 ezret szintén az ő kártyájáról. Az sikertelen tranzakció lett. Jött sms. Mentem a bankba reklamálni, az ügyintéző azt se tudta mi a frászt tegyen. Anyád !
Asszony szerint valami ismerőse járt így. -
daninet
veterán
válasz
tibibi #110344 üzenetére
aszittem már 500 az euró
egyébként ja, ez a futár nem helyi volt hanem pestről jött, gondolom az express csomagok kiszórására van külön kocsi. Hozzáteszem sosem fizettem még ennyit futárért és a termék aminek az árában ez benne volt annyival olcsóbb volt spanyolországból hogy így is megérte. Nekem teljesen megfelelt
-
tibibi
őstag
Lehet idegen bankkártyára utalni revolutról ? Mi a francot kezd a bankártyám számával a kissebbségi agysebész ha elküldeném neki?
de most komolyan még a biztonsági kóddal együtt se tud sehol fizetni az email cím meg a név birtokában sem
ezek tényleg ennyire ostobák?
-
bsh
addikt
válasz
daninet #110338 üzenetére
2024-12-09 17:53 Zielona Gora, PL
A csomagja belépett a hálózatunkba2024-12-09 17:53 DOBRA, PL
We are proceeding to standard checks2024-12-09 17:53 DOBRA, PL
A csomagja megérkezett az elosztó központunkba és hamarosan továbbítjuk a kiszállító depóba.2024-12-09 17:54 DOBRA, PL
A csomagja készen áll, hogy elhagyja az elosztóközpontunkat2024-12-09 18:00 DOBRA, PL
Csomagját várhatóan a következő napon kézbesítjük: 2024. december 12., csütörtök2024-12-10 05:48 Ruda Slaska, PL
A csomagja megérkezett az elosztó központunkba és hamarosan továbbítjuk a kiszállító depóba.2024-12-10 05:57 Ruda Slaska, PL
A csomagja készen áll, hogy elhagyja az elosztóközpontunkat2024-12-10 06:05 Ruda Slaska, PL
A csomagkézbesítés időpontja megváltozott, a csomagot a következő napon kézbesítjük: 2024. december 11., szerda2024-12-11 04:04 Ruda Slaska, PL
A csomagja készen áll, hogy elhagyja az elosztóközpontunkat2024-12-11 04:06 Ruda Slaska, PL
Belső adatcserét folytatunkvalami azt súgja, hogy nem lesz ebből a mai kézbesítésből semmi, ha még lengyelországban belső adatot cserélnek (fijúk, ki baszta el?! a faszér' áll itt ez a csomag már egy napja?), de még az eredeti holnapi kézbesítésből sem, sőt szerintem a héten sem már, utána meg szabin leszek és nem tudom átvenni, ergó beszopom, mint mindig mindennel is
-
tibibi
őstag
válasz
daninet #110338 üzenetére
Ugyan ez mikor elakarok adni 70k az ára küldjem el postán
mondom max automata az is csak akkor ha elutalod a költségét ja akkor nem kell,átakarom verni. Kölcsönös bizalom én küldjek el 73k te meg 3k nem vagy hajlandó,mert átverlek. Mondjuk ha tégla van benne az gáz
. Ja romeo romeo és oszkár esmeralda stb. nevű alapból kiesik
-
daninet
veterán
engem az idegesít, hogy bárki bármit próbál manapság eladni, utaljak előre. 10ből 8. Mondom neki, hogy elküldöm a foxpost költségét, ha nem veszem át akkor sem bukik.
Jönnek a hülye szövegekkel, hogy ő tisztességes ember és ha nem veszem át az idejét nem kapja vissza. Én meg a pénzemet, ha nem adod fel a csomagot.Ha tényleg tiszták a szándékai és tényleg el akarja adni miért nem tud várni két napot mire kiutalják neki az utánvét költségét? Jah, tudom a választ
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok! Tesóm autójába kellene beszerelni egy iMars 7 androdid fejegyseget. Chevrolet Aveo. Tudtok ajánlani a városban valakit, aki be tudja szerelni? Köszi
-
bsh
addikt
"csomago(ka)t a következő csomagszámo(ko)n tartjuk nyilván: 12345"
tracking:
"Sajnos adatbázisunkban nem találtunk információt a csomagjáról."
hát g*cijól nyilvántartják akkor! -
bsh
addikt
volt egyszerre KÉT albérlet is a margaréta otthonban. anyám először közölte, hogy ő nem akar albérletbe menni (pedig korábban már felhívta a margarétát, hogy van-e náluk hely), aztán pár nappal később rájött, hogy mégiscsak ez a legjobb megoldás. felhívta mindkettőt. az egyik, drágább, üres lakás. a másik az olcsóbb, félig bútorozott. ő a drágábbat hívta, érdeklődött. aztán megint meggondolta magát, hogy lehet mégis az olcsóbb jobb lenne, de az közben már ki lett adva.
akkor lebeszélte a drágábbat, hogy szerdán megyünk megnézni és ki is vesszük. kedden délután mentem neki a bankba (mindent nekem kell intézni) pénzt felvenni, hogy akkor szerda reggel indulunk kecsóra. és eközben felhívták, hogy kiadták a lakást másnak
még jó, hogy megbeszéltük, hogy megyünk. persze megértem a kiadó felet is, de na. fölöslegesen szoptam a bankban is akkor... mehettem vissza is... kellett anyámnak ennyit töketlenkedni meg variálni
ezek rohadt ritka alkalmak, azonnal menni kellett volna kivenni, ahogy szóltam neki, nem két hétig variálni.
azóta nincs semmi. novemberben otthon voltam vele. most egyedül van megint. egy rohadt ápolót, bejárónőt, takarítónőt se akar felhívni.én meg nem kényszeríthetem semmire.
-
AMD1975
tag
Srácok eladó lesz egy 5 3600 proc januárban, ha érdekel valakit
-
tibibi
őstag
Iphone 13 mini van esetleg valakinek eladó?
-
ZetorGumi
addikt
válasz
daninet #110325 üzenetére
Miga Metallnál kérdeznék rá, hátha.
-
tocsek18
senior tag
ők se hülyék ám, nem vesznek zőrgő fos műanyag szart ami prémiunként van eladva közbe meg szuzuki szint sincs
-
Zeki
nagyúr
Gyros hol a Best Buy a városban?
-
daninet
veterán
Létezik kecskeméten vagy igazából bárhol olyan cég, ahol elküldöm, hogy nekem egy 543x140x12mm acéllemez kell és azt kivágják nekem, de úgy, hogy nem akarnak egy egész tábla lemezt megvetetni 100ezerért?
-
wolf88
aktív tag
válasz
DeltaPower #110317 üzenetére
Kuponnal még olcsóbb volt, 12 dollárra jött ki a vége.
-
tibibi
őstag
válasz
DeltaPower #110317 üzenetére
Tudsz bérelni normálisat
-
wolf88
aktív tag
[link] hasonlót keresek
-
wolf88
aktív tag
Egy életem, egy halálom. Valakinek nem lenne elfekvőben lefolyóhoz való endoszkóp?Rendeltem már,de nem ér ide és nagyon nagy szükség lenne rá.Köszi
-
daninet
veterán
-
TeeBee73
veterán
Szerencsére nyáron nem esik a hó.
A francnak lenne kedve 40 fokban lapátolni... -
troll81
addikt
Látom havas mindenhol. Jó 1.5 óra volt a géppark ki bontása reggel20cm körül esett
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Star Citizen
- Riasztó topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest