Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossz nézni ezt a szerencsétlenkedést. Vagy ő tol el valamit rondán, vagy ez nagyon nagy marhaság. Ránézésre rögtelenítés lenne a célja - és mondjuk a kakaószórásból lopta az ötletet, ami szép és jó- ám ingyen megvalósítod (valamint nulla kosszal) a pezsgősdugó+4 tű verzióval, de akkor abban már munkaóra is van

Amúgy meg amire kínálat van, lesz rá kereslet is. -
Nutra
tag
Igaz, hogy én még csak a hardkorság elején vagyok, de erre nem indult el a kell nekem de izibe érzés. Ez a fémpohár olcsóbb volt, mint az ESP Cup szállítási költsége, passzol a Graef-hoz és ki körbekocogtatással sokkal egyenletesebben eloszlatom a kávét. (najó, a pultra nem szórom szét, de ezzel együtt tudok élni
)
A maradék 140 USD pedig inkább majd egy jobb őrlő árhoz mehet félre (majdnem harmada a 270Wi-nek
) -
Paulie86
tag
Kicsit túltolták már ezt az adagolás / oszlatás témát az eszközöket illetően. Bár igazság szerint én még mindig keresem a legkényelmesebb, leggyorsabb, legkevesebb macerával járó módszert, ami egyben a legjobb eredményt is adja. Az már biztos, hogy nekem legalábbis kell magasító tölcsér és disztribútor eszköz, a folyamat viszont kb. 4-5 lépés így is. Mostani ötletem, hogy a blind shaker-nek akartam adni újabb esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
)