Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
meander
üzenetére
valahogy síkba kell hozni az őrleményt a szűrőben, anélkül, hogy közben itt-ott megnyomnád és oda több kerülne. tényleg jól működik a cucc, más kérdés, hogy én egyelőre félretettem (a keverővel együtt), mert besokalltam az egyre hosszabbodó rutintól. szerintem te is tapasztaltad, hogy a nagyobb mazzerek olyan jó légies, rögmentes őrleményt adnak, hogy belefér ez a lustaság. jobb lesz az eredmény, ha végigcsinálom a teljes keverés, oszlatás szeánszot, viszont nekem megüti a(z igényes) napi rutin szintjét nélküle is.
-
PeterAgos
csendes tag
válasz
meander
üzenetére
Vannak kávés kütyük, amiket kipróbáltam és elhagytam. Az egyengető marad :-)
Tapasztalatom szerint az egyik változót (tömörítés minősége) stabilizálta. Egyenletesebbek a lefolyások, így csak az alapanyag-függő őrlemény-térfogatra/súlyra, illetve az őrlemény-finomságra kell figyelnem. Korábban marok-tampert használtam, most rugós tamperrel próbálkozom - bejött a párosítás. Nem WDT-zek (a Niche Zero meglehetősen konzisztens, rögmentes őrleményt ad), ez a két kütyü hozza a várt eredményt. Az egyengető használata előtt sokat vacakoltam a tömörítéssel, ennek vége.
Wizard kolléga üzemszerűen használja a győri kávézójában, neki több a tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest