Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Nincs receptem. Ezt csak úgy ittam. Élvezetből. Kb. 18g / 2x30ml / 89-90 fok. Gyönyű volt a színe viszont! Szép sötétbarna.
Mostanában lusta vagyok ( illetve inkább nincs időm ) feírkálni / mérlegelni. Csak a kávéörlemény mennyiségét szoktam, azt is csak addig, amíg beállítom a darátót.
Aztán nem megyek a falnak, ha 18, vagy 18,5, vagy 19 gramm csusszan a karba.
Általában fél grammon belül van a pontossága a darálónak, az nekem meg bőven elég ( kivéve, ha tesztelek, akkor oda figyelek mindenre ).
Amúgy egyre jobban ízlenek az 1:3 - 1:4-hez arányú kávék. A gyümisebbek inkább 1:3, a csokisabbak 1:4.
Az olasz vonal egyre kevésbé ízlik. A múlt hónaban a Kapucínertől rendeltem , de a négy féle kávéból csak egy ízlett igazán. A Jubileum blend. A többi is finom volt, de mind túl volt pörkölve nekem és ráült az a füstös íz is az egészre.
Ráadásul most egy újfajta vízterítőn dolgozom és ugye így megint belevisz a dolgokba egy bizonytalansági változót.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horgász topik
- Otthoni időjárás-állomás
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Parfüm topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest