Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djboris
üzenetére
a módszer az, hogy jön egy új királyság, és minden régi szarrá válik. ezerszer leírtuk már többen is, hogy ez a baj. akár darálóról, akár módszerről, akármiről van szó. nekem tök közömbös, hogy szar-e a mazzer robur, mindössze azért mulatok rajta, hogy ezt mondják ilyen határozottan páran, mert volt idő, amikor azt tartották ugyanezek az emberek a szupernek. hiteltelen az egész így, az a baj.
de amúgy is mindig végtelenül irritáló, amikor valaki mondja a frankót, függetlenül attól, hogy amit mond, az hányad részben igaz.
a kidobom a kukába pedig ún. gúnyolódás. elnök. de lassan olyan leszek már ezzel, mint szegény mylord3 a kávéológián, márpedig azt sem szeretném, úgyhogy abba is hagytam.
de akkor írok konkrétumot is, persze ek-hoz nem tudom mérni: az őrlemény térfogata akár a duplája annak, amikkel eddig daráltam, nem függetlenül attól, hogy teljesen rögmentes. remekül eloszlatható így, nem kell pofozgatni, kevergetni, hústűvel szurkálni ahhoz, hogy jó lefolyást kapjunk (jó vízterítésű géppel). nekem az eddigi legjobb darálóm, persze nagyon kevés volt csak.
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
djboris
üzenetére
Mert pl. a Mythosról azt mondja, hogy jó őrlő, a Mazzer pedig szar, pedig a mazzer műszakilag kiváló, a Mythos pedig eléggé kérdéses.
A benne lévő 50 dolláros kés alapján ítél meg egy 2-3 ezer dolláros gépet. Nem azt mondja, hogy a Mazzer kése nem jó, hanem a Mazzer nem jó. És olyan kávés celebek mondják ezt, akiknek a műszaki érzékük még nullánál is is alacsonyabb, de mivel a kávés társadalom nagy részének is, ezért jól be is nyalják.mert mondaná azt valamelyik, hogy a Mazzer ZM kés, a 40 dolláros árát meghazudtolva nagyon jó, csak a Mazzer mérnököknek eszükbe juthatna már az az 1 dolláros bekerülési költségű fejlesztés, hogy 1.5-es helyett talán 1-es menetemelkedésű állítógyűrűt kellene csinálni a klasszik darálókba.
És most ezt nem az EK ellen mondom, mert nagyon szeretnék egy EK-t, ami még szerintem éri is az árát, ellentétben a simonellivel.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest