Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
hellmuth
üzenetére
Pròbald meg, de szerintem kevés lesz csak a kávè tèma...

Itt 99% - a tagoknak más topikot is olvas vagy aktìv máshol is...
Ph - ròl tuti nem sok olvasò lesz, mert nem fognak átmenni, hogy gyorsan átfussák csak azért... Ha valakit pl. kicsit erdekel csak a tèma, ês tùl sok hsz van egy topikban, mar arra nincs türelme vagy ideje átolvasni...
Aki itt "legyökerezett" , nehezen vált. Parszor beleolvastam az index-be, de nem tetszik az arculata az egèsznek... Innen már csak akkor mennek, át ha vègkèpp nem kapnak segìtsèget, vagy nem tudnak segìteni... Utána visszatèrnek megint, általában...
Ez az èn meglátásom...

Viszont mindenképp pròbàld meg, mert latom elszantad magad, ês utána csak azon idegeskednèl, hogy meg se pròbàltad...!!
-
soldier2
őstag
válasz
hellmuth
üzenetére
Az ötlet nem rossz, de nem véletlenül alakult így. A Home barista, Caffee Netz stb óriási tömegeket ér el (sokan beszélik a fórum nyelvét anyanyelven, még többet akik nem anyanyelven beszélik azt. Arról nem is beszélve, hogy lényegesn nagyobb vásárlóerővel rendelkeznek. Használni kell a keresőt, és kész. Nem ideális, de kis ország vagyunk, vannak hátrányai.
-
válasz
hellmuth
üzenetére
nézd, mi anno azért csináltuk meg a PH!-t, mert úgy éreztük, hogy jobb helyet szeretnénk a hardveres tartalomnak. valamit jól és jókor csinálhattunk, mert végül, évek véres munkájával, de bejött. őszintén mondom, hogy hajrá, ha összejön, lesz egy remek ilyen kávés platform, és majd én is ott fórumozok (ami ezt a konkrét témát illeti, nekem kb. mindegy). ahogy anno az indexen, mielőtt széthullott.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest