Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fragola.6035

aktív tag

válasz Bazsee71 #50559 üzenetére

Egy minőségi olasz kávét nem tudhatod, hogy milyen eljárással (pl. nitrogén, stb.) csomagolják, hogy hosszabb ideig friss maradjon. Szerintem inkább ne terjesszétek ezt a "bolti mindig döglött" dolgot, amíg nem próbáltok 20-30 féle jó olasz kávét.
    Nemrég kaptam a forgalmazótól pár kg. Hausbrandt Espresso-t, a 7 hónapos jóval jobb volt, mint az 1 hónapos.
    Igen, vannak jó magyar frissen pörkölt kávék, pl. a paljocé, bár én azt is inkább pihentetem egy hónapig. Most más magyar középkategóriás kávé nem is jut eszembe, amit tudnék ajánlani. Párszor rápróbáltam pár Pacificra, de én nyugodt szívvel nem ajánlanám, mert eléggé szerencse kell hozzá, hogy jó minőség legyen.

• avirid

tag

válasz Bazsee71 #50559 üzenetére

Sajnos az elajándékozás több okból is sokkal kevésbé játszik nálunk, de ebbe nem megyek bele :), amúgy jó ötlet lenne. Inkább kicsit többet várok, elfogyasztom ami van, végülis élvezem ezeket is, az élet annyira nem rövid :), ill. most dolgozok némi raktározás kialakításán is.

És természetesen elhiszem hogy jót akar itt mindenki :), sokat is tanulok tőletek, de azért nem megy minden egyik pillanatról a másikra és nincs akkora szenvedélyem sem a kávé felé (még), mint itt az átlag topictagnak. :) Továbbá senki se higgye, hogy azért mert nem rohanok máris azt vásárolni, amit javasolt, ellenkező lenne a véleményem - nemcsakhogy elhiszem, hogy a friss pörkölés dimenziókat fog megnyitni, de el is várom :D. Csak arról van szó, hogy várjátok már meg, míg eljutok egy pörkölőbe és vásárolok valamit. :D Már decemberben elkezdtem keresni a környékbeli pörkölőket, hogy vajon hova lesz érdemes beugrani, hol mi a kínálat.

Új hozzászólás Aktív témák