Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Ha ittál valah savanyú kávét, szorozd kettővel, emeld négyzetre, és lesz némi összehasonlítási alapod a Dalmayrral
Legalábbis amit egyszer a kolléga behozott, és beletettük az automatába az kb a pörkölt citrommag szintjét hozta 
A PinUpot épp azért ajánlottam, mert emlékeim szerint nem büntetett azonnal, és kellmesen savas is volt. -
avirid
tag
Amúgy kéne majd kóstolnom egy savasabb kávét is, csak hogy tudjam az milyen.
Amúgy simán lehet hogy ízlene, hiszen a kotyogós csíbót (arabica) is képes voltam üresen meginni, mert még mindig jobban ízlett mint cukorral, csak aztán egy idő után már úgy sem élveztem. Most azért eléggé azt tapasztalom, hogy bármit rakok a Gaggiába, mérföldekkel ihatóbb kávét ad, mint amit előtte ittam kotyogósból
.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Legalábbis amit egyszer a kolléga behozott, és beletettük az automatába az kb a pörkölt citrommag szintjét hozta
.