- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"azt hittem az OCD az etalon a topicban"
hűha. azt sem tudtam, hogy mi az. meg hogy van etalon a topikban. van az a szintje a buzériának, ami az én reális napi érdeklődésemen túlmutat. ha versenyeznék, biztos mindent bevetnék, de ugye mi csak szeretjük a kávét.
keverem az őrleményt most, mert másképp nem tudom szintbe hozni. de extrémsportnak tartom, friss pörkölés és jó daráló mellett nagyjából tök fölösleges, részemről biztosan.
a jó zene egyébként nem attól jó, hogy fasza a felbontása és technikailag pöpec, ahogy egy film sem attól jó, ha a robbanás hat dimenziós. ami jó, az mp3-ban is jó, mert a zene élvezete a lényeg, nem a folyamatos analizálása. az jópofa az elején, meg egy darabig, de egy idő után illene háttérbe szorulnia. de a példa sántít, mert ott semmibe sem kerül veszteségmentes formátumban lejátszani, nem plusz energia. ellentétben az esőtánccal a shot előtt, ahhoz én már jóideje nem ragaszkodom cseppet sem.
(és megint jó a boros hasonlat is: éveken át maximálisan képben voltam, a demeter aszúesszenciától kezdve a wendouree/grange-en át egy csomó világlegjobbját is meg tudtam ilyen-olyan rendezvényeken kóstolni. érdekes volt, tanulságos volt, pontosan tudom például, hogy hol helyezkedik el a skálán az az 1500 ft-os bor, amit bármikor szívesen bontok. és nem fáj, hogy van jobb, lehetne jobb stb., mert nem ez a lényeg már.)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo 3DS és DS topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- VGA kibeszélő offtopik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi