Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz And06 #48896 üzenetére

    "azt hittem az OCD az etalon a topicban"

    hűha. azt sem tudtam, hogy mi az. meg hogy van etalon a topikban. van az a szintje a buzériának, ami az én reális napi érdeklődésemen túlmutat. ha versenyeznék, biztos mindent bevetnék, de ugye mi csak szeretjük a kávét.

    keverem az őrleményt most, mert másképp nem tudom szintbe hozni. de extrémsportnak tartom, friss pörkölés és jó daráló mellett nagyjából tök fölösleges, részemről biztosan.

    a jó zene egyébként nem attól jó, hogy fasza a felbontása és technikailag pöpec, ahogy egy film sem attól jó, ha a robbanás hat dimenziós. ami jó, az mp3-ban is jó, mert a zene élvezete a lényeg, nem a folyamatos analizálása. az jópofa az elején, meg egy darabig, de egy idő után illene háttérbe szorulnia. de a példa sántít, mert ott semmibe sem kerül veszteségmentes formátumban lejátszani, nem plusz energia. ellentétben az esőtánccal a shot előtt, ahhoz én már jóideje nem ragaszkodom cseppet sem.

    (és megint jó a boros hasonlat is: éveken át maximálisan képben voltam, a demeter aszúesszenciától kezdve a wendouree/grange-en át egy csomó világlegjobbját is meg tudtam ilyen-olyan rendezvényeken kóstolni. érdekes volt, tanulságos volt, pontosan tudom például, hogy hol helyezkedik el a skálán az az 1500 ft-os bor, amit bármikor szívesen bontok. és nem fáj, hogy van jobb, lehetne jobb stb., mert nem ez a lényeg már.)

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák