Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
grabber
üzenetére
Vannak jó felújított automaták 30-50 közt (persze felette is). Ami szerintem ha pár évet kihúz már megérte. Vidéken, Izsákon tudok egy csávót aki ilyennel foglalkozik, és megbízható. Nem tudom, hol laksz oda el kell menni meg kell nézni, de szerintem megéri, minthogy jófogáson veszel egy lutrit. Lehet máshol is van, én ezt tudom mert erre lakom
Ulf: Sajna használható ilyen nem létezik ennyiért. Vagy megbarátkozol a használttal, vagy veszel egy sz@rt.
-
kaligula
tag
válasz
grabber
üzenetére
Használt automaták saját tapasztalatból: Severin Cafe Callas, Solis 5000, Jura superautomatica, Acquaviva, Saeco Magic és inkarnációi. Ezek szerintem használhatóak. Általában a külső állapot sokat elárul. Ilyet csak úgy érdemes venni, ha kipróbálod és tetszik az eredmény.
-
And06
aktív tag
válasz
grabber
üzenetére
"Karácsonyra szeretnék automata kávéfőző gépet venni." ... "mert számomra nagy összegről lenne szó és nem szeretnék rosszul dönteni."
pedig máshogy nem fog menni sajnos. az automata kényelmes, és max elfogadható végeredményt ad. megbizthatóságban leghátul kullog, talán az időzett bomba kapszulás csodákat ha túléli a legtöbbje (a nagyon drágák is ilyenek, max azokon LCD kijelző is van).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest