Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ

tag

válasz Daneeka #31986 üzenetére

mivel tobbek kerdeztek privatban:
    [link]
    itt tobb bolt is van, en az elsoben a Szir center nevuben vettem! de biztos vagyok benne, h van meg mashol is! a Koruton is van par ilyesmi uzlet!
    rosszul irtam az arat, nem 1500, hanem 1900 a fel kg, de meg igy is 2x aztatast feltetelezve, boven bestbuy! ;)
    van egy olcsobb alternativa, talan 1700 v 1500, az AkbarDo Ghazal Tea neven fut, sarga dobozban leledzik, de -sztem- az nem olyan finom...

es, h h is mukodik egy ilyen Kamjove: igy

az ikeas kancsora:
    (ezt linkelte kicsit korabban Surda es kerdezte, h jo-e szoval olvasd hozza a teljes kep kedveert azt a par hsz-t! ;) )
    nem rossz, de van jobb! :DDD
    nem olyan suru a szuro rajta, teahoz sem, nem h kavehoz! (ha eleg durvara veszed az orlemenyt es megfelelo szitaval atszitalod vegulis akar meg jo is lehet, de a kb frenchpress durvasagu orlemeny miatt nagyon hosszu aztatasi idovel kell szamolj!)
    amugy teat is lehet hidegen aztatni! feher es zold teakkal nagyon finom eredmenyeket lehet elerni! :K
    ezenfelul el is pattanhat! szoval mielott beleteszed a forro vizet, el kell obliteni meleg vizzel!
    viszont a Kamjove felso-belso resze mua, oda raontod a forro vizet a tealevelre, es amig azik az elomelegiti a kakncsot magat (ami uveg) es ezaltal biztos nem fog elpattanni!
    es figyelni kell, h ne 'felejtodjon benne' a szurobetet a kelletenel hosszabb ideig... (mig a Kamjove eseteben 'gombnyomasra' megy! ;) )

Új hozzászólás Aktív témák