-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Ez a bajom nekem is pl. pont a Kapuczinerrel.
Viszont akkor megoldom a Pacifictől egy az egyben, mert hozzájuk közel lakom.
Esetleg van itt valakinek tapasztalata a Veronájukkal? Akár egy Velencei gondolásokhoz képest? Utóbbit azért szívesen próbáltam volna ki, mert az egyszerűbb vonalat keresem olaszos/sötét ízekben éppen, de a Verona nekem gyanúsan túl robusztás az árához képest. A Romeról nem is beszélve. (65-35) Vagy ez nem veszélyes, ha jó minőségű a robuszta?
-
-
válasz
Cathfaern
üzenetére
félig kapcsolódik, de inkább egy kérdés:
láttam régebben volt említve a topikban a Csészényi kávézó / pörkölő. Nagyjából az egyetlen hely, ami szinte útbaesik, és amúgy most néztem, hogy 10k felett ingyenes a szállítás is (annyit meg nem nehéz elkölteni náluk
).
Van esetleg frissebb tapasztalat velük? French press-el és GC-vel próbálkoznék filter pörköléssel. + gondoltam vennék ugyanabból a kávéból világos és közepes pörkölést is (konkrétan Columbia Supremo)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).