Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alg
veterán
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Aeropress-hez keresek "kirándulós" kézi őrlőt, mi az ami még jó szívvel ajánlható, de azért nem túl drága? Nem lenne napi használatban, csak utazós, kirándulós, kempingezős szettben.
Hirtelen most ilyen 70-80EUR magasságában látok ajánlásokat, pl. Porlex mini meg Timemore Chestnut C2...
-
Alg
veterán
válasz
RetepNyaraB #7843 üzenetére
Naja... mondjuk azért ment bőven, ha sok kávé nem is főtt le rajta ~2,5 év alatt (napi 4-5), de be volt kapcsolva szinte 24/7-ben... homeoffice ugyebár...
Eltartott egy darabig mire megtaláltam a neten a hibát, akit érdekel (és van kis német tudása) itten van megtárgyalva
Itt meg a hibaleírás+javítás -
Alg
veterán
Köszi srácok
Annyira nem sürgős, ha ~egy éve elmegy az Anna kicsit hibás PID-el, kibír még pár hetet
(tervezési hibás, valami 80 fokra hitelesített alkatrész van benne, nyilván melege lett... most gőzölő fokozatban kell felfűteni bekapcsoláskor, onnan már jó, visszahűl a beállított hőre és tartja is.)Hétvégéig várok, ha jövő hét elejéig nincs update akkor rákérdezek náluk.Szerk: pont most érkezett az update, csomag összekészítve
-
Alg
veterán
Sziasztok, avx rendeléssel mik a tapasztalatok?
24-én adtam le a rendelést, akkor 29-ére ígérte a honlap - oké, ezt gondoltam hogy kicsit túl optimista, de már azért eltelt 6-7 munkanap és még mindig nem kaptam csak egy elektronikus számlát, azaz még úton sincs a csomag, azért ennyire nem hosszúak az ünnepek... ez normális náluk?Megnéztem, minden van raktáron amit rendeltem.
-
Alg
veterán
Read only vagyok a kávés topicokban, de most olyat kóstoltam hogy muszáj megosztanom
Whiskey-s hordókban érlelt kávé a kutyás csehektől espresso-nak is nagyon funky, kis tejjel meg már-már mintha baileys-es kávét inna az ember, idén eddig ez a legjobb/legérdekesebb amit ittam. Tarcsiban várakozik még egy Mothership blend a szintén cseh Father's pörkölőtől, uncsibb napokra.
16EUR/200g...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- Dji Mavic Pro fly more combo
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest