Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Androidos tablet topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
keresztg
csendes tag
Én anno JH "The Best Cheap Manual Coffee Grinder" videója alapján indultam el, és végül pusztán az őrlemény minőségre adott pontok és az elérhetőség miatt vettem Rhinowares-t. Mondjuk abból a Compact-ot. Elég finomra lehet a legszűkebb álláson őrölni vele, de ott viszonylag sokáig is tart 15g-ot letekerni (1,5-2 perc). Főleg világosabb pörkölésből... Napi használatra ezért nekem nem is jött be igazán, pedig sikerült vele finomat főzni...
Pont emiatt lépek most K6 fele, ami mondjuk nem kifejezetten hordozható, cserébe minimum gyorsabb. Pár nap, és valószínűleg a Rhinowares szettem eladó lesz...
Egyébként JH-nál összpontszámban a Porlex Mini nyert az olcsó kategóriában. Viszont van egy második rész is... Meg azóta eltelt 4 év.
U.i.: JH emlegetéséért a kezdő fórumban jár megkövezés? 😅
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejhallgatós találkozó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stargate
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Seiko SSB451P1
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás