- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audison
senior tag
válasz
RetepNyaraB #3800 üzenetére
Köszi!
Igen, én mondjuk legtöbbször csak az íze miatt vagy akkor, ha valami miatt fent kell maradnom sokáig, de az ritka.
-
Audison
senior tag
Üdvözlök mindenkit! Teljesen véletlenül találtam erre a topikra, de ha már itt vagyok, megkérdezem. Én nem iszom rendszeresen kávét csak ha megkívánom, kb. heti 2 csésze, de van, hogy hetekig nem iszok. 30 éves vagyok, de valahogy nem érzem soha azt, hogy nekem azonnal kell egy kávé különben... Tőletek, mint rendszeres fogyasztóktól kérdezném, hogy Ti miért szoktatok rá? Mi történne, ha napokig nem tudnátok inni? Csak akkor kávéztok, ha kell egy kis pörgés vagy van egyéb kiváltó ok is?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Jogász topic
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Dji Mavic Pro fly more combo
- BONTATLAN Philips Essential ThermoProtect BHS376/00 Hajvasaló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest