Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
Audison #3799 üzenetére
Én már elég régóta iszok kávét, az íze is és az alvás miatt is iszom. Sajna magas a vérnyomásom, így most napi kettő (arbica legalább 80%-os legyen, de inkább 100%-os) a maximális mennyiség. De egyik rokon mondta, hogy ő ezért kezdte el inni 50 felett:
A kávé védhet az Alzheimer- és a Parkinson-kór ellen
Aztán kb. 5 éve a sárgacsíbó vonalat elhagyva megleptem magamat karácsonyra egy DeLonghi automata eszpresszó géppel. Ekkor szokott rá a Feleségem is, aki soha nem ivott azelőtt kávét és ő is ez alapján a cikk alapján, mert olvasta valahol. Mondtam neki, hogy emiatt szokott rá a rokonunk is
Tudom, ez a cikk nincs 5 éves, tehát nem konkrétan ez alapján, de ezek néha fel-feltűnnek a neten.
-
válasz
Audison #3799 üzenetére
Én mondjuk egyáltalán nem a koffein miatt iszom, sőt, a jó minőségű arabica kv-ból készült 1:2 arányú italban jóval kevesebb izgatószer van, mint a 600ft\fél kiló diszkont szénporban, amit a nép java ízlelget otthon az alumínium kotyogóból. Brr...
Szóval részemről #csakazízélmény, napi háromszor.Nyilván ha nem ihatok, hiányzik. Ez is függés. De nem elalszom, hanem a rituálé és az ital íze hiányzik. Ettől még ezt fizikai függésnek hívom, bár nem leszek agresszív elvonási szakaszban
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest