- VR topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Acer notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pease
csendes tag
-
Pease
csendes tag
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék venni egy elektromos örlőt, DeLonghi EC 685 Dedica-hoz.
AVX CG1
Catler CG8011
Láttam korábbi hozzászólásokat, de van valakinek ezekkel az őrlőkkel tapasztalata? Graef már sok lenne árban. Kézi örlő tudom, hogy jobb lenne én is Kingrindert használok, de elektromos kellene. Köszi előre is. pl. Catlerről valaki írta, hogy ütni kell, hogy kijöjjön a maradék örlemény. -
Pease
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem szeretne rendelni BP környékéről https://allegro.pl/uzytkownik/YankeeCaffee_pl innen? rendelhetnénk egyben -
Pease
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #9254 üzenetére
Sikerült jó áron elhozni egy dedica ec 685-t, így belefér a keretemben a bottomless portafilter, kézi örlő kingrinder k4/k6 (aliexpress / ebay?!). Valaki írta egyik hsz-ben, hogy 100 usd alatt rendelt aliról K6-t de én nem találom.
-
Pease
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #9251 üzenetére
köszi!
Kávéfőzőt keresek, nem darálót. #9244
Ár/érték arányban blitzwolf bw-cmm2 lesz a befutó, csak jelenleg nincs EU raktáron. (úgy láttam 60-70 eur között szokott lenni, ha van) -
Pease
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #9249 üzenetére
"Helikopteres mákdaráló"
. Én értem, hogy valakinek KINGrinder K6 alatt nincs kávé, de nem ilyen kategóriát keresek, csak a 3 ezer forintos noname alumínium mokka ("kotyogós")-ról lépnék egy belépő eszpresszóra. Egy ismerősnél helikopteres darálással Ebenica-ból kifejezetten finom presszó készült egy Deloghni Dedica EC 685-el.
-
Pease
csendes tag
Lidl-s elektromos darálóm van.
Mokka kávéfőzőtől azért gondolom komolyabbak. Ittam már 500k-s Saeco Xelsisböl, Juraból stb, illetve Olaszországban volt eddig a legfinomabb amit ittam kávé.
Nem vagyok otthon nagyravágyó, meg barista sem leszek, de a pár ezer Ft-os alumínium mokkafőzőt lecserélném egy jó ár/érték arányú eszpresszó gépre -
Pease
csendes tag
Sziasztok!
Eszpresszó kávéfőzőt keresek, 50k alatt. Mivel a konyhán nincs sok hely, így a slim verziók jobbak lennének, de lehet tudok helyet csinálni egy kicsit nagyobb gépnek is. Visszaolvastam a hszeket, a BlitzWolf BW CMM2 ajánlott dsarab úgy láttam. Szerintem nekem se kellene komolyabb gép. Hibrew H11 -el szimpatizálok, 37k most kuponnal, illetve van még a BlitzHome® BH-CM1503 ez picivel drágább most, nem találtam hozzá kupont. Van esetleg jobb alternatíva ebben az árkategóriában vagy valakinek tapasztalata ezekkel a kávéfőzőkkel?
köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Ubiquiti hálózati eszközök
- VR topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Goggles N3 drón FPV szemüveg - ÚJ
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest