Hirdetés
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
törölt tag
-
looser
addikt
Értelek és nem hülye kérdések :-) A Graef 702-est ajánlották régebben a másik topicban, mint belépő megfelelő darálót (illetve ott hozzá kellett szokni, hogy őrlő-nek nevezik). Kis coming out: bár magam használok kb. 3-4 éve egy Iberital Challenge őrlőt, ettől még nem lesz tapasztalatom, hogy a többi milyen, max a sajátomat ismerem meg jobban :-)) Na, csak annyit akartam mondani ezzel, hogy érdemes olvasgatni a másik topicot. A KG89-es őrlőt, amid most van, szerintem mindenki elsőként fedezi fel, mivel árban a késes darálók után jön és ez már kúpos őrlőművel rendelkezik, ebből kifolyólag megvan a szemcseméret állításának lehetősége, még ha nem is olyan sok fokozatban. A presszónál állati fontos, hogy olyan minőségűre tudd őrőlni a kávét, amelyen nem rohan át a víz vagy nem fullad be a főződ; erre régebben hallottam az egérfarok-lefolyás kifejezést, jópofa és szemlélteti, mire kell figyelni :-) Azt hiszem, első körben mégsem beszélnélek rá másik őrlőre, viszont ha 50-60e Ft-ot szánsz az új gépre, akkor őszintén javaslom a másik topicot, ott biztos vagyok benne, hogy remek presszógépet fognak tudni ajánlani neked (ezen az áron használtan, magam is 50-ért vettem a Gaggia Baby-t). Egyébként ha kisebb lenne a keret, tapasztalat nélkül is mertem volna ajánlani (legalábbis én beleugrottam volna, az tuti) a pár hete Aldi akcióban volt főző+őrlő párosért, ami újonnan durván 40e körül lett volna. Hajrá

-
looser
addikt
Használtan:
Iberital Challenge (fokozatmentes kezdő gép (nekem is ez van))
de ha most vennék, ezt a nagy dögög megfontolnám (bár nincs túl sok hely a konyhában...):
Esetleg még itt körülnézhetsz, kérdezhetsz.
-
törölt tag
Kétrészes kávédaráló: egy mozgás nélküli és egy forgó darálóval. A kávébabok leperegnek és egymást őrlik össze.
Ideális a kifinomult kávéfogyasztóknak, alapos daráltságot és megőrzött aromát biztosít. WTF
Javaslat : Dedica 685
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bontatlan, új 2év GARIS DJI Mini 4 PRO RC FMC - 2 év DJI Care Refresh teljeskörű biztosítással! FULL
- Seiko SSB451P1
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás