- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem biztos! Meg lehetne próbálni, hogy megrendeljük a Szarvasi Vas és Fémművektől tervek alapján. A lámpagyár becsődölt, de a kávés részleg megy! Gépek vannak, tudnak dolgozni. Piac meg felvenné....
De létező gépet is át lehetne alakítani forgácsolással pl. Ebben az esetben a meglévő darabokat meg kell maratni és abba illeszteni az újdonságodat. Itt más sok szuperfinom lehetőséged van, hiszen a piac nemzetközi és igen érdeklődnek!
Ha elkezded, betársulok!(nem viccelek!)
-
törölt tag
Van Bialetti Musa ami rozsdamentes és 1 csészés de az nem indul indukcióson mert pici. Amit aureeel írt az jó, tutira.
A Brikka súlyszelepes ugyan, de nekem nem hiányzik. Jó lenne egy olyan rugós nyomásfokozó egy Mokába mint ami az automatákban van. Egy rugó, meg egy boroszilikát golyó vagy kerámia tuskó.https://www.youtube.com/watch?v=lXvGnqAA52U
Ilyen megoldás kéne csak gyári, szerintem nem merik bevállalni, mert ujjnyi vastag kávézsírral eltömődve felrobbanna mind.
-
nyisziati
veterán
A régi.
Nekem van egy a '80-as évekből, és teljesen más az íze, mintha egy újban készítem.(#1618) NakonXipan : szerintem ezt csak úgy tudod meg, ha kipróbálod.
Sokat nem szabad beletenni, egy eszpresszóba egy fél késhegynyi.
Bár én egy négyszemélyes kotyogóssal ha főzök, abba megy egy késhegynyi, picit talán több.(#1620) FPSTunker : nem gondolnám, hogy probléma lenne velem, mint szakáccsal, eddig gyakorló háziasszonyok kivétel nélkül dicsérték a főztömet (és nem érdekből). A húslevesem is príma, egyedül a színre kell rásegíteni. Errefelé nincs kapirgálós tyúk, és a boltokban sem találtam jót.
Egyébként édesanyám elmondta, hogy már az ő gyerekkorában vidéken (Battonya) is rásegítettek a színre egy kis dinsztelt sárgarépával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged