Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
nyisziati #1904 üzenetére
Kapszulasat iszom hetente egy-kettot a valtozatossag kedveert (dolce gusto) Nemreg vettem egy instantot a karantenmenoseg dalgonahoz (bellarom gold, allitolag ihato). Katasztrofa az ize, eg es fold még a kapszulashoz kepest is. Iszom is mindjart egyet, legalabb egy honapja nem mertem ujrakostolni
. For the record: 8g egy kapszula, 80ft-ert szinte mindig megkapod, turelmesebbek 65 korul is. Ez 8-10ezer/kg, nem 20. Kenyelmi felár, ahogy mondták.
-
válasz
nyisziati #1697 üzenetére
Koszi, ereztem hogy ilyesmi lesz. Kozben turtam egy kicsit en is a tejhabosito-valtason (nincs hossu cso amibe beragad a tej), es a +2 fele kaven kivul nem sok kulonbseg van. Pontosan 7.2kg mindketto, ugy erzem nem sikerult komolyabb thermoblockot beletenni a valtaskor.
-
törölt tag
válasz
nyisziati #1617 üzenetére
Nálunk igazi aranysárga a húsleves.
Igaz kapargálós fajtából van.
De metróban kapható tyúkból is jó volt, szép színe van.
Szerintem a szakáccsal van a baj nem a tyúkkal!
Anyósom sem tud arany színű levest készíteni.
Szerencsére a lánya nem tőle tanult.A Frei kávéval nem az a baj hogy drága.
Az a baj a szemetet adja arany árban. -
-
válasz
nyisziati #1613 üzenetére
Fahéj igen markáns és elnyomja a kávé aromáit. Szó sem lehet róla.
Ha kis nyugira vágyom, akkor a valódi vanília jó indok egy kis kényeztetésre. (Az nem uralkodik rajta speciel.)
A kurkumát nem értem. Szerintem nem való bele... (oké, hogy szép sárga, de a levesbe eredetileg sáfrány kell.)
Mint ahogy a kardamom sem a penészes török kávéba.De már bocs, pont azért tették bele, hogy elnyomja a szar ízt. Igyák csak ők boldogan, megérdemlik! Mehet a romlott húsos dönner mellé.
-
válasz
nyisziati #1607 üzenetére
Frei az más! Oda eleve azért jár az ember, hogy ne koszold össze a dolgaidat otthon és ténylegesen jól megkonstruált ízeket kapj.
Nekem is nagy kedvencem a dohány kávé. Régen lehet, hogy ez valóban dohányleveles érlelés volt, most már aromás a kiegészítés. Annyira nem bánom, hogy nikotin mentes a dolog. -
válasz
nyisziati #1604 üzenetére
Fahej, neha kurkumaszoras. Szirupbol sokat vegigprobaltam, sima mogyoro jott be a legjobban. Vadabb izek kedveloinek az eper is erdekes lehet (lassan itt a nyar, az eperfagyis kave is remek). Izesitett tejjel valo kiserletezgetesek soran a mizo(?) kokusz-pisztacias tejjel jott be a legjobban. Tudom, az ilyenek mind a kavepokolba kerulnek, ez van
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - újszerű állapotban!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest