- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Na, végre valaki
Már kezedtem magam szarul érezni az 5 cukor/kv-val. Egyébként régebben instant kávét ittam, mert csak én kávéztam a családban. Illetve nagyszülőknél volt kotyogós, (sárgacsíbó, mimás? néha volt valami zöldkávé is..) már az is felüdülés volt néha. Sajnos az instant kávét meg szerettem túltolni, ezért ihatatlan lett, csak a több cukor/tej kombó oldotta meg a problémát. (Kiönteni luxus lett volna.) De nem azokat a gagyi nescafé és 3in1 vackokat ittam sosem, hanem az eggyel minőségibb "fagyasztva szárított" csodákat. Pl.:
Ma is iszom néha, ha nosztalgiázni szeretnék, vagy ha vikkentre megyünk. Szóval nekem innen az 5 cukor, mondhatni van mentségem.
Persze próbálok leállni..
Kólából nem megy le nekem sem a zéró, sőt egyenesen bosszant, hogy manapság nem lehet lassan 'normális' üditőt venni, csak ilyen diabetikus sz@rt.
Régen 10/1 volt az arány, (sajnos) ma ez kezd megfrodulni. A cukor tudjuk mit okoz, nade amivel helyettesítik? Nyilván olcsóbb a sok 'műcukor' és gondolom nem az egészségtudat vezérli a nagy cégeket sem. (Inkább a nagyobb haszon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Borderlands 4
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő