- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kell szétszedni. Többször leírtuk, fragola is, akinél komolyabb szerelő szakember nem kell bizonyításképp. Egyrészt értelmetlen (első három használat után pontosan ugyanúgy, ppnt ugyanoda fog lerakódni, aminek kell és aztán csak a felső pár tized gramm cserélődik) másrészt a szopászenger miatt. No offense, csak tény.
TheProb@ kazános (nem hőpatronos) gépeknél 20 perc a minimum, bármit ír, vagy jelez. Ha úgy sem lesz jó, az kuka. Nem szokott ilyen panasz lenni a dedicára amúgy. Furcsa.
-
tuzpenge
őstag
Nem próbáltad “fejjel lefelé” az összeszerelést? Tehát hogy a felső részét leteszed az asztalra, bele minden rugó, mikrokapcsoló es az alját fejjel lefelé ráillesztve…
Az nem működik, nem egyszerűbb? Nem tudom még nem csináltam csak ahogy néztem a youtubon abból gondolom ( mert magát az összerakást ott sem mutatják csak mikor már egyben van és azon gondolkodtam hogy elég szopas lehet felülről rátenni, hogy a rugós kapcsoló se essen ki de pont ráilleszkedjen a mikrokapcsolóra).
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest