- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#28054016 #7409 üzenetére
Tapasztalat: nem igazán harmonikus az eszpresszó vele. (Számomra) érdekes módon kb.50%-ban DM-es ioncserélt/desztillált vízzel felöntve már nincs zavaró íz.
Tegnap hosszú küzdelem után (Velký Meder/Nagymegyer Tesco-jának polcain csak a helyét találtam, míg Komarno-ban volt pár zsugorral) levadásztam a másikat is, amiben 123 mg/L a TDS.
Ez már drágább, betétdíj és klubtagsági nélkül 180 Ft/l, úgyhogy beléptem a szlovák Tesco Clubba. :-) Pontosabban egy kisebb hezitálás után hagytam, hogy a kezembe nyomjanak egy nyomtatványt kártyával, s anélkül, hogy bármit csináltam volna, meglepetésemre már meg is kaptam a kedvezményt.
Így 137 Ft/l lett az ár, ami megegyezik a Norda-s “záróárral”, illetve kb. a DM-es pancsolás költségével. Természetesen komplikáltabb utóbbinál, de évente egyszer bezsákolni nem nagy kaland, nem sokkal kell letérnem az alapértelmezett trajektóriáimról. Már ha majd bejön az íze.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest