Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi. Persze ha minőségben előrelépés az mindenképp király volna (a kések is ezért lennének érdekesek, bár nekem presszó vonal fontos csak), de a mostani szinttel is elégedett vagyok. A dial-in nem megy néhány kávénál annyira, legalábbis nem mindennel sikerül jó kis gyümölcsös ízjegyeket előcsalni (ami olyat ígér), de ez lehet a kávé sajátossága is, az impressos Etiópban és Rwandában eddig soha nem csalódtam, a többi kávéjukkal van hogy csak elég generikus ízt sikerül hoznom némi édeskéssel. A legfőbb problémáim a jelenlegi kávékészítés élménnyel az maga a manuális munka + várakozás. 2 kávénál back to back már sok a meló vele.
Tejkiöntőből mit ajánlanátok? Nézegettem ilyen emelt csőrös kiöntőket, most egy alap 350ml-esben készítem a tejet, de felhabosítva már szerintem kicsit túl magasra feljön, így nehéz vele igazán szépet önteni. Talán koxx volt a tej szakértő a topikban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Escape from Tarkov
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás