Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krono.

    tag

    válasz RetepNyaraB #14594 üzenetére

    Köszi. Persze ha minőségben előrelépés az mindenképp király volna (a kések is ezért lennének érdekesek, bár nekem presszó vonal fontos csak), de a mostani szinttel is elégedett vagyok. A dial-in nem megy néhány kávénál annyira, legalábbis nem mindennel sikerül jó kis gyümölcsös ízjegyeket előcsalni (ami olyat ígér), de ez lehet a kávé sajátossága is, az impressos Etiópban és Rwandában eddig soha nem csalódtam, a többi kávéjukkal van hogy csak elég generikus ízt sikerül hoznom némi édeskéssel. A legfőbb problémáim a jelenlegi kávékészítés élménnyel az maga a manuális munka + várakozás. 2 kávénál back to back már sok a meló vele.

    Tejkiöntőből mit ajánlanátok? Nézegettem ilyen emelt csőrös kiöntőket, most egy alap 350ml-esben készítem a tejet, de felhabosítva már szerintem kicsit túl magasra feljön, így nehéz vele igazán szépet önteni. Talán koxx volt a tej szakértő a topikban? :D

Új hozzászólás Aktív témák