- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos el kell árulnom neked egy hatalmas titkot. Talán a többieknek sem fog idegenül hatni.
A kapszulás előtt is volt egy univerzális rendszer. A papíros Easy Serving Espresso POD. ESE Pod. [link]
Ebből volt az egy adagos és volt a karos gépekhez a nagy.
Hogy akkor miért kellett a kapszulás franc?
Pofonegyszerű!
Ezek már nem kompatibilisek egymással, így a gyártók szépen kötik a felhasználást a saját márkádhoz.
A papírosak nitrogénben pihennek, azok sem oxidálódnak - míg valaki erre gondolna. Ha már frissesség.
Szóval az egész egy hatalmas vásárlási átvágás. - A papíros az szabvány, bármelyik gépbe jó bármelyik pod.- Nehogymár a "másik gyártó" olcsóbb kávéját vedd! -
Sumptuous
senior tag
Félve linkeltem origós cikket, az tény. De forrás nélkül sem akartam posztolni.
Kényelmesnek, kényelmes.. de a presszótól tényleg messze áll. De (a "cikk" ""írón"" kívűl) nem is várja ezt el senki egy ilyen olcsó/egyszerű szerkezettől. Bár én bevallom, szeretem amit-ahogyan lehet vele készíteni. Nem mindenkinek kell minden nap presszó minőségű kávé. Vagyis inkább máshogy fogalmazok; Nem mindenki engedheti meg magának. (Nem is feltétlen anyagilag, inkább időre gondolok. Bár az meg most pont nem aktuális érv.
)
@konzumpro: Nincs otthon fílterpapír, de nem is érzem szükségességét, ugyanis amit így főztem lötty, teljesen zacc-mentes. Egy apró kósza kávéörlemény darab sincs a csészében. Meg is lepődtem, mert mint látható a képen elég nagy lyukakat vág az alufóliára, nem igazán értem, hogyan szűr. Kerestem képet a belsejéről, hogy mifféle szűrőt szereltek oda, de nem találok. Szabad szemmel meg nem nagyon lehet oda benézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest