Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Acer notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Én két-három kávét iszok. Delonghi automata kávégépünk van. Váltogatom a kávékat, de mindig visszatérek a Pacific Pin Up kávéhoz. Amiket itt írtak sokat kipróbáltam már, de ez ízlik a legjobban nekem. Egy kissé furcsa volt először a nagy robusta vonal után, de utána meg azok lesznek furcsák.Ittam a Lidl-ben kapható hordós kávéból kétfélét, Omniákat kipróbáltam, amikre már rá merik írni a kávéfajta arányokat, Illy, Pellini, Aro, Lavazza stb...
Sok ismerősnek mondom, hogy vegyenek ilyen gépet, mert összehasonlíthatatlanul finomabb kávét lehet inni ezek által, de még senkit nem sikerült megtérítenem
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest