- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
RetepNyaraB #12209 üzenetére
Hát én ettől nem félek.....ahogyan ezek már 20+ éve itt vannak, jöhet akármilyen kínai őrület a komoly arcok még most is elismerően bólogatnak ha meghallják hogy Major. Ezek az újak mind fancy őrlők, még azt se mondom hogy rosszak lennének (mivel nem próbáltam), de azonos árkategóriában még senkitől nem olvastam, hogy valamelyik is jobb lenne mint egy SD major...
. Az meg, hogy fél - egy millás ársávban mik vannak nem érint. Mondjuk arra is kíváncsi leszek, hogy ezekhez a csoda kínai cuccokhoz mondjuk ha kell valami alkatrész 2 év múlva akkor mi lesz? Mert a kínaiaknál divat, hogy ha kifut egy modell utána nuku alkatrész ellátás és mehetsz a sóhivatalba a 2 éve 2-300 ezerért vásárolt cuccoddal, amibe pl csak egy 200 Ft-os alkatrész kellene, de nincs....
Szerk: az enyém nincs tele ezt hidd el, pedig Hogyazával találkoztam és nem MZ/X!
Jó lehet hogy ha szétszedném akkor lenne benne egy hangyafasznyi, de az biztos hogy nem annyi hogy egy kv váltáshoz ki kelljen porszívózni, mert befolyásolja az ízét. Szerintem....
A niche-t nem mérném össze egy majorral...nem egy kategória szerintem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged