- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecke78
senior tag
Ezen állításod picit sarkos szerintem , ezek szerint ha van egy cuki egy kisvárosban ahol felszolgálnak kv-t , és mondjuk bezár 2 napra , akkor már önti is ki mert a 3ik napon annak annyi megdöglött , világvége , aha értem , mert mindenhol annyira pörög a kv biznisz ,hogy 1 nap / kiló ....
Látod és itt hol a segítő szándék .
Na ez a kioktatás -
tuzpenge
őstag
+1. Olvasok - olvasok és közben elképedek az aroganciákon ami itt megy egyesektől a segítő tanácsra. Én sem értem minek vesz valaki drága őrlőt és gépet, ha utána arra nem figyel amit effektíve magába tölt (vagyis a kv-ra)???
A kávézásnak a lényege a kv (!!! - persze sarkítva), amihez hozzátartozik a minősége és annak megőrzése. Persze ha valaki csak megszokásból kv-zik az is érthető és el is fogadom, de ahhoz egy kotyogóson és egy bolti legolcsóbb téglán kívül még csapvízre, gázra és egy pohárra van szüksége (szumm: 10 ezerből kijön)! És én tényleg nem bántom a kollégát, de akkor minek kérdezi hogy jó e a finomság, stb, ha maga a kv amit őről már döglött mert nem figyel rá! Ha meg döglött akkor lehet púderre is őrölni, meg kavics méretűre is soha nem lesz belőle jó kávé, vagy nem kell csodálkozni hogy savanyú mint az ecet....
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
+ Jolida
Hardcore caféitt tejjel isszuk a brikettet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mafia: The Old Country teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest