Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Köszi szépen a választ! H10-es gép milyen súlyban van, illetve azt meg tudod mondani, hogy a fejegysége az full fém-e?
Őszintén szólva kezdek elpártolni az AVX-től, mert kicsit átverve érzem magam, hogy tegnap fél nap nyomoztam az után, hogy pl. a EM TB1 Plus az milyen néven fut erdetileg, hogy egyáltalán utána tudjak nézni, hogy milyen a gép, mert nyilván AVX néven csak itthon létezik. Úgy adják elő, mintha a saját gépük lenne, közben csak átcímkézett gép mind.
Persze aztán sikerült megtalálnom nagy nehezen, akit esetleg érdekel egy Turin Sonata.Úgy vagyok vele 190.000 HUF-ot adtam volna egy Gaggia Classic Evo Pro-ért is, hogy akkor legyen benne anyag és tényleg igazi olasz gépem legyen. Csak olvasgatás után rájöttem, hogy bojleres és 10 perc mire üzemkész. Így letettem róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kihívót kap a Red Magic?
- További aktív témák...
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest