Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
válasz
Anubris #9675 üzenetére
Érhetően.
Amit használsz Puck Screen egy lemez nagy lyukakkal amiben sok kicsi van.
Amiket én linkeltem azok nagyon sűrű szövött háló egymásra illesztve 1,7mm vastagságig.
Látom a 100 Ft-os tesztet megcsináltad. Így a felsőszűrő és a Puck Screen között van légrés (Kb : 2,6 mm, 100 Ft vastagsága lemértem minusz a Puck Screen vastagság). Az én fajtámnál is még marad légrés, de csak 0,7-0,9 mm.
Elindítod a csapolást és itt jön a lényeg. A tiédnél a víz ami kijön a felsőszűrőből az nem éri a pogácsa teljes felületét. A Puck Screen miatt 1/3 részével (kiszámolva lehet több is ez) kisebb területét csak. A másiknál mivel sűrűn szövött háló ott a teljes felületét éri. Így teljes kioldódás van.
A víz útját nézed a nyomás miatt lefelé áramlik. Keresi a legkisebb ellenállást. Nem fog keresztbe menni. Ez meglátszik a pogácsádon is. Közép részen lévő kávé mennyiségből semmit nem old ki. Az a rész kidobott pénz.
Ez a fajta Puck Screen szerintem semmit nem ér. Egy félre ment próbálkozás.
A Puck Screen-hez ajánlott alá használni AP papírt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest