Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASRock lapok általában
- Léghűtés topik
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
Végre elkezdtem használni a múltkor említett, alis kávéőrlőt (nyaralások és egyebek miatt csak most jutottam el idáig), kávénak pedig kezdésnek az impresso Colombia-t választottam. A kéziőrlő szuper, nagyon minőségi darabak tűnik, maximálisan elégedett vagyok vele, és a Moka Expressben lefőzve a végeredménnyel is több mint meg voltam elégedve. Technika szempontjából James Hoffmann videóját követtem. Előtte pár napig előre őrölt (véletlen azt rendeltem), budget kávéval (a bejáratás végett) kínoztam magam, ahhoz képest nyilván dimenzióugrás volt, de úgy általában is kiválónak véltem kezdésnek.
Amit nem tudok, hogy milyen finomságra kéne őrölnöm. A linkelt videóban ugyan van szó erről, de csupa más dologhoz van hasonlítva, amik közül én egyet sem használtam, így fogalmam sincs mi lenne jó. Az őrlő leírásán 16-21 klikk-re volt írva a mokka (feltételezem, mert az angol nem az erősségük), én egy jó 18-at lőttem be kezdésnek. Így a boltinál egyértelműen durvább, úgy gondolom valami ilyesmi lenne a cél, de nem tudom pontosan mire kellene lőnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vírusirtó topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Tesla topik
- Autós topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest