Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Anubris őstag Szia, itthon fb csoportban 4000 ft volt, a nano azt hiszem 12.000 ft körül van webáruházban, annyit nem ért meg nekem, nem olvastam róla, hogy akkora javulást jelentene a használata. 
 Szűrőtartó sima kínai avx-ről rendelt.Most kommentek alapján lehet a H26-s kosárba a leírásokkal ellentétben inkább 18g-t kellene csak bele tenni, majd letesztelem. 
 Amúgy elég sok a negatív komment az IMS- kosarakkal kapcsolatban ahogy nézem pl. amazonon. Méret problémák stb.
 Nagyon kíváncsi leszek az ikape tamper jó lesz-e valamelyikhez. Csak más minőségi kosár meg dedicához nem tudom létezik-e. VST-t nem találtam.
 Van még az IMS HUGH de az is valami hülye tamper méretet ír, talán 50.8 mm-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Linux Mint
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás
 Mr.Csizmás