Új hozzászólás Aktív témák
-
pecsenye88
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat, ezek szerint SAGE BCG600-at nem használtok, de itt is írtátok és velem is szembejött a Graef CM702. Még olcsóbb is, tehát nekem megfelelne, de őszintén szólva a rengeteg teszt videóból nem jöttem rá, hogy mi a különbség az ilyen kategóriás őrlők között, hiszen mindegyik a finomtól a durváig őröl és a kávéfőzőhöz "lövöd" be az adott kávét. Persze, anyaghasználatban nyilván a műanyag dominál az olcsóbbaknál, de ez engem nem zavarna így a kezdeti próbálkozásoknál. De ha azt mondjátok, hogy valamiért a Graef CM702 a jobb, vagy a jó, akkor én elhiszem, annyiért igazából teljesen megfelelő, amennyiért látom újonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest